19 Şubat 2014 Çarşamba

Zetsuen No Tempest

                                        Zembereğinden Boşalmış Bir zaman Bu,
                                             Ne Melun Bir Şanstır ki...
                                             Düzeltmesi de Bana Kalmış





"Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu". Gözü dönmüş talihin sapanına, oklarına için için kapanmak mı daha soylu yoksa bir dertler denizine karşı silaha sarılıp son vermek mi onlara?



Anime Adı   :   Zetsuen no Tempest
Anime Türü   :Aksiyon, Drama, Gizem, Fantazi, Shounen, Piskolojik
Bölüm Sayısı   :24
Yapım Yılı   :   2012

Her Başlangıç Bir Son, Her Sonda Bir Başlangıçtır..


Mahiro Fuwa'nın ailesi 1 yıl önce esrarengiz bir şekilde öldürülmüş ve Mahiro ailesinin katilini aramak üzere ortadan kaybolmuştur.
Mahiro kardeşi Aika'nın intikamını almak isterken hayatını değiştiricek bir anlaşma yapmıştır.

"Kusaribe" adlı büyücü klanının en güçlü büyücülerinden biri olan Hakase Kusaribe ise düşmanları tarafından bir adaya hapsedilmiştir.

Hakase, irtibat kurabileceği birini ararken bir şekilde Mahiro'yu bulur ve ikisi bir anlaşma yapar. Anlaşmaya göre Mahiro, Hakase'nin düşmanları tarafından uyandırılmak istenen ve tüm dünyaya kaos getirecek "Zetsuen Ağacı'nı" durduracaktır. Bunun karşılığında Hakase, Mahiro'nun ailesini öldüren katili bulmasına yardım edecektir.





çok sevdiğim bir animedir. Her pazar çıkmasını sabırsızlıkla bekliyordum. Shakespeare 'den alıntılar yapılması animeye çok ayrı bir hava katmıştır. Müzikleri Shakespeare'in anlamlı sözleri ile birlikte sizi alıp götürür. izlemenizi tavsiye ederim :) 

Yazar: İtachi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Eleştirilerinizi Eksik Etmeyiniz..