19 Şubat 2014 Çarşamba

Robocop - 2014




Evet 90'ların Efsanesi Yeniden Karşımızda...

Şubat 2014 te gelmesi beklenen film RoboCop  hakkında bilmediğimiz yoktur buna eminim. Peki bu hakkında herşeyi bildiğimiz RoboCop'ı seyrettirecek ne olabilir ki değil mi? 
Bence yapımcıların şöyle davranması makul olacaktır hikâye hakkında herşey bilinse de amaç herkesin bildiği bu hikâyeyi günümüz teknolojisiyle seyirciye nasıl anlatılacak olunduğu. İşte seyircilerin bu sinemada aradığı tek merak konusu bu olacak sanırım. Aynı günümüzde ki Superman, Batman,Örümcek Adam serileri gibi. 

Filmin başrolünü  Joel Kinnaman (Alex Murphy / RoboCop) üstlenmiş ve kadroda Marvel dan da çok iyi bildiğimiz Samuel L. Jackson (Pat Novak) ve Batman'in ünlü komiseri rolünde ki Gary Oldman (Dr. Dennett Norton) gibi ünlü isimlerde var. Valla Samuel L. Jackson ı saçlı görmek çok tuhafıma gitti orası ayrı konu tabi :D

Sonuçta kadro güzel ve  ortaya da güzel şeylerin çıkacağı belli olsa da inşallah bu seriyi batırmadan güzel şekilde  yayınlarlar. Şu ana  kadar herhangi bir 3D olayına girişmemişler bu kendi adıma konuşacak olursam eğer gayet sevindirici bir durum. Çünkü çoğu 3D yapımlarda sırf  3D olacaz diye kasıp  filmde iki üç yaprak  havalanması ve ışık oyunlarından öteye gidilemedikleri için gayet başarılı bir karar olmuş. Sonuçta ona verilecek sermaye ve zamanı filmi daha iyi şekilde yapmak için harcadıklarında daha harika olacağı kanısındayım.

Hepinize iyi seyirler dilerim.  








Yazar: vkopuzoglu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Eleştirilerinizi Eksik Etmeyiniz..