17 Mayıs 2011 Salı

Çok Beklediğimiz High School Of The Dead Ovası



Evet başlıkta da dediğimiz gibi özellikle kendi adıma konuşacak olursam o kadar heyecanla bekledim ki anlatamam. Daha öncede sizlere Anime Günlüğü olarak bu ovanın haberini vermiştik ve sağolsun Nippon Yume ekibi sayesinde güzelce seyretme şansımız oldu.Ama maalesef Ova tam bir hayal kırıklığı oldu serinin hayranları için.Gerçi ecchi sevenler içinse tam bir patlama olmuş olabilir.

 

Ovayı kısaca anlatmak gerekirse kahramanlarımız nehrin kenarında ki ıssız ve "Onlar" dedikleri zombilerden uzak ve güvenli gördükleri bir adaya çıkarlar.Çok acıkmaları sonucunda tutmuş oldukları balıkları pişirmek için yaktıkları ateşte bir sorun vardır. Ateşe yanması için attıkları  kafa buldurup sanrı ve halüsülasyon gördüren bir bitkinin yaydığı kokusunun etkisi altında kalmaları ve erotik sanrılar görmeleri ile ovamızın ana konusu başlar.






Açıkçası ben bu ovanın birinin hikâyesi gibi zombilerle savaşacakları ya da ilk sezonda gösterilmeyen ama o ilk anlarda ki zamanları anlatan bir hikâye anlatımı bekliyordum. Lakin ecchinin tavan yaptığı bir Ova gelince hayaller suya düştü tabi.





 
Koca Ova da doğru dürüst zombi bile göremedik ama 2. sezon hakkında çok önemli bilgi edinmiş olduk. Sonlara doğru Alice chanın "mataa neee" diye ovayı bitiren konuşmasında devamının geleceğini söylemiş bulunuyor. İşte Ovada ki en güzel haber bu olsa gerek. 2. sezon ise takip ettiğim bazı sitelerde Sonbahar döneminde geleceğine dair bilgiler edindim ama daha tam tarihi kesin değil tabi.



02.04 günceli ile karşınızda olduk efenim Günlüğümüzün sayfalarını çevirmekten eksik olmayın görüşmek üzere Allah'a emanet olun.
Jaa Ne...











2 yorum:

  1. Ah ne lüzumsuz bir OVA dır HSTD ovası...

    YanıtlaSil
  2. Sormaa yav bütün hayallerimi yıktı aylardır beklemiştik oysa ki :S Ha hoş yapılmış ama gereksiz bir OVAydı serinin karizmasını çizen cinsten :) Neyse artık 2.sezonu bekleyecez İnşallah o güzel olur

    YanıtlaSil

Lütfen Eleştirilerinizi Eksik Etmeyiniz..