27 Nisan 2011 Çarşamba

Öyle Boş Boş Düşünürken...

              Öyle boş boş düşünürken bir anda saçmalamaya karar verdim. :) Hani anime seviyoruz da neden birbirimizi sevemiyoruz? Bakıyorum fansub grubları birbirine çamur atıyo, Kendi içlerinden dağılanlar ve kapananlar.. Anime dendiğinde akıllara çocuk çizgi filmi gelmesinin nedeni acaba bu çocukça davranışlar mı? Hani yetişkinler için animelerdi bunlar? Neyse çokta umrumdaydı :D 




 Ancak herkes kalitesini birbirlerine çamur atarak değilde başarılı çalışmalar yaparak kanıtlasa.. Ne güzel olurdu.. Neyse geçelim bu konuyu :)


             Sitemizin ismi Anime Günlüğü... Günlük tarzı paylaşımlar keyfimize göre anime, manga ve çizgi roman falan filan.. Kimseyle rekabet kaygısı olmayan, kimseye çamur atmayan, kimseden korkmayan, birilerinin çalışmalarını onlar izin verdikleri sürece kullanan ancak özgünlükten taviz vermeyen bi ekibiz... İnsanların emeklerini ve fikirlerini önemser, aynısını başkalarından da bekleriz.. Şimdi bunları neden yazıyorum. Öyle yada böyle bu alemin bi parçası olucaz. Sevenlerimiz yada bizden hoşlanmayan insanlar olucak. :) Birileri bizi eleştiricek ve İnşAllah ta eleştirirsiniz. Bize saygı duyularak yapılan her eleştiri atacağımız adımlar için yeni basamaklar oluşturucaktır. :) Belki bize fikirler vericek, belkide yeni projelerin temelini oluşturacak bu eleştirileri hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz. Ancak eleştirininde püf noktası eleştirdiğiniz kişiye saygı duymaktır. Bence mükemmel değiliz, olmadık, olamayızda. Çünkü mükemmellik her zaman daha fazlasını istemek, durmadan çaba göstermektir.. Huh! Saçmalayayım dedim ve sözümü tuttum sanırım :D Uzun lafın kısası Bizi sevin, Takip edin, yol gösterin, destek verin. :D Kucaklayın bizii.. :D 




Yaa nasılda sevgiye aç bi ekibiz biz böyle :D 




            Neyse yaa Sanırım bu yazıda bana ayrılan sürenin burda sonuna geldim. Sizden son bi ricam olucak... Emek harcayıp sizler için hazırladığımız çalışmalarımız için ufak bi eleştiriyi, yorumu çok görmeyin.. Bizim gelişimimiz sizin varlığınızla mümkündür. Böylede konuşmanın sonunda ciddileşir, ağırlığımı koyarım :P  Bu konuşmadan sonra umarım tipimiz aşağıdaki gibi olmaz :P




Herkese Hayırlı Geceler Dilerim (Saat )23:26




Profesyonel AnimeSever Kardeşiniz Anime Günlüğü Yazarı
    (JunGetSu)





                

1 yorum:

  1. Evet çok haklısın kanka millette hep birbirini boğazlama, bir ezme durumları var. Oysa ülkemizde zaten çok az olan bu gruplar birbiriyle yardımlaşsa kardeş kardeş geçinse hayat bayram olsa değil mi yaa! :) Oracion Seis Hotoke tarzı bir yanıt oldu bu da :D
    Neyse espri bir yana elbetteki hayat bu kadar toz pembe değil hiçbir zamanda olmadı zaten.
    Valla bende hiç anlam veremiyorum bu grupların düştüğü duruma ya da şöyle demek daha doğru olur sanırım insanlarda ki bu egosal davranışlar, bencillikler nereye kadar gidecek? Bunun sonu nereye varacak?

    Allah aşkına neyi paylaşamıyoruz ki getirin ordan ekmek bıçağını bak nasıl paylaşıyoruz.
    Kişi ilk önce kendine bakacak ölçecek tartacak ondan sonra karşısındakine ona göre davranacak.
    Neyse bu konuda saçmalamak bulaşıcı galiba en iyisi bu tarz konulara daha fazla dalmayalım balıklara da kalsın :D

    ...

    Aslında eline sağlık Jungetsu herşeyi söyleyip bana diyecek birşey bırakmasada bir kaç kelimeyede ben basayım şu klavye aracılığıyla müsadenizle.
    Açıkçası baştan söyleyeyim biz bu yola aman şöyle olsun aman böyle olsun yok ona taş atıp rant sağlayalım, yok buna bulaşalım da adımız namımız yürüsün diye çıkmadık. Ki bunu da hiçbir zaman yapmaya niyetimiz yok çok şükür.
    Bizi eleştirin diyoruz çünkü yeni bir yayın aracı olduğumuz için elbette ki eksikliklerimiz çok ve kendimizi daha hızlı geliştirebilmemiz için yapıcı eleştirilerinize ihtiyacımız var.

    Hatta bazen bir forumda,sitede,blogda birine birşey dediğinizde hemen tepkileri şu oluyor "...bundan sonra felanca konu dışında, hiçbir yoruma cevap vermeyeceğim" Peh! Bu laf çok itici gelir her zaman bana sen o kadar yapılan emeğe karşı saygı duymuşun zaman ayırıp birşeyler yazmışın, karşındaki de hemen savunmaya geçmiş. Yahu bu kadar mı eleştiriye kapalı bir millet haline geldik Allah aşkına.
    Yapıcı eleştiriler bireyi ya da o topluluğu her zaman bir kademe daha yükseltir. İşte bu yüzden bizde sizlerden hoşunuza gitmeyen yerleri ya da şeyleri söylemenizi istiyoruz. Hatalarımızı bilecez ki onlardan dersimizi alıp sizlere daha iyisini sunabilelim diye.
    Ama şu da var ki laf olsun torba dolsun diye de sırf karalamak için hiçbir yerde kimse zahmet edipte yazmasın bir şeyler.Çünkü bu tarz kişilerin niyeti gayet açıktır ne kadar çok şey söylense, yazılsa, çizilse de bu kişilerin kafasına girmeyecektir.Amaaan neyse ne yav boşverelim bunları:)

    ahaha Normalde bu tarz mesajları böyle bırakmayı hiç sevmem ve çok nadir olsada böyle kısır döngü içinde kala kalır sözcükler. Deminden beri güzel bir şekilde bağlayıp bitirmeyi planlıyordum bu mesajı ama sakız gibi uzadıkça uzuyor mübarek.:)
    Hani bir fıkra vardır bilirsiniz adamın biri berbere gitmiş üç tel saçına şekil verdirecekmiş.
    Berberle aralarında şöyle olsun böyle olsun diye konuşmuşlar ensonunda adamın kafada bir tel saç kalmış ...
    Adam biraz duraksayıp cavap vermiş "Bırak dağınık kalsın anasını satayım"

    İşte aynen bu yorumda dağınık kalsın der kaçarım.

    Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil

Lütfen Eleştirilerinizi Eksik Etmeyiniz..