12 Nisan 2011 Salı

Naruto Shippuuden: The Lost Tower

Japonca Adı:
Gekijōban Naruto Shippūden: Za Rosuto Tawā


İngilizce Adı:
Naruto Shippuuden: The lost Tower

Japonyada Çıkış Tarihi:
31 Temmuz 2010

Japonyada Dvd Çıkış Tarihi:
Nisan 2011

  Evet sevgili AnimeSeverler. :) Doğla olarakta Naruto severler...  Naruto Shippuuden: The Lost Tower Japonyada  31 Temmuz 2010 Tarihinde Sinemalarda yerini almıştı. Dvd çıkış tarihi de Nisan 2011 olarak açıklanmıştı. Yani çok kritik bi aydayız. :)

 Herşeyden önce filmle ilgili herkesin bildiği konulardan bahsedelim. Naruto bir düşmanla savaşırken bir şekilde geçmişe dönüyor. Babası 4. Hokagenin dönemine.. 4. Hokake hakkında Konoha nın en güçlü ninjası olduğundan ve  başka hiç bi bilgiye sahip olmadığımızdan bu film çok önemli bilgiler içeriyor olmalı. Kendisi ile ilgili bilgiler Kakashi Gaiden ve Shippuuden 199-200 bölümlerinde verilmiş olmasına rağman bence yetersizdir... Ayrıca manganın 440. bölümünde Naruto 8 kuyruk olduğunda özel bir teknikle ortaya çıkıp 9 kuyruk olmasını önlemiş ve Narutoyla kısa bir konuşma yapmıştır. Babası olduğunuda Naruto burda öğrenmiştir... 4. Hokage Minato Namikaze ayrıca oğlu Narutonun en çok kullandığı teknik olan Rasenganında yaratıcısıdır.. 
3. Büyük Ninja Savaşı sırasında diğer Ninja köyleri Shinobilerine Konaha’nın Sarı Yıldırımını gördüklerinde kaçma emri vermiştir. 



Özel mühürlenmiş Kunai’ler fırlatarak Flying Thunder God Techinique’yi geliştirmiş ve uygulamıştır.(Bıçağı attığı yerde birden belirebilme yeteneği) . Bu tekniği yüzünden Konaha’nın Sarı Yıldırımı lakabını almıştır. Hızından dolayı yıldırım sarı saçlı olduğundan  sarı lakabını almıştır.
 
Bu filmle birlikte bilmediğimiz neler çıkıcak merakla bekliyorum :)







Ve Fragman...





[JunGetSu]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Eleştirilerinizi Eksik Etmeyiniz..