19 Ocak 2011 Çarşamba

Naruto Shippuuden de filler bölümler sona eriyor...





Evet sevgili Naruto severler. Güncel takip eden arkadaşlarımın merakla sorduğu "filler ne zaman bitecek?" sorusuna sonunda yanıt bulduk. :) Ama güncel seyretmeyenler için ufak bi açıklama yapalım. Naruto shippuudenin önemli bir bölümünden sonra bütün bir sezonu filler olarak geçirmişti. Filler bölümlerin ne zaman biteceği bilinmemekle birlikte artık iyice sıkıcı olmaya başlamıştı. Evet, beklediğiniz haberi açıklıyorum. Naruto shippuudenin son iki filler bölümünden sonra 10 Şubat 2011 de 197.  bölümle  filler bölümler son bulacak.. Naruto Shippuuden 10 sezonun başlamasıyla güncel ve heyecanlı bölümlerine geri dönecek.

NarutoSpot  un yayınlarından yorumladığım haberin bir diğer önemi ise naruto ile ilgili bazı söylentileri yalanlıyor olması. Bazı siteler naruto shippuudenin sona erdiğini ve fillerların bu yüzden uzadığını, aynı shippudenin çıkışı gibi akippuuden  diye bir bölümün çıkacağını yayınlamış hatta bir çok kişide bunu doğrulayarak etrafa yaymıştı. Ancak 10. sezonun shippuudene bağlı olduğunu ve mangayı takip eden biri olarak çok heyecanlı bölümlerin bizleri beklediğini sizlere belirtmekte yarar görüyorum.  bekle bekle sıkıldık abii. ilk narutoya döndüreceklerini bende düşünüyodum. Nihayet filler bölümler bitecek ve huzurla günceli takip edebileceğiz..

Haberimiz başka bir sitenin çalışmalarından yola çıkarak yapıldığından kesinliğinden çok emin değilim. ancak sitenin daha önceki yayınlarının doğruluğu ihtimalin çok kuvvetli olduğunu düşünmeme sebep oldu.. 



Bizi Takip Etmeye Devam edin..  :)(JunGetSu)

3 yorum:

  1. Vaay harika bir haber yav. Yeni günceli yakalayacak olan biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim :D Ben günceli yakaladığımda garanti çok az bekleyeceğim o zaman kısmetse :) Eline sağlık teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Şimdi Narutospot a baktımda harbiden 197&198 dişye uzun bir bölüm olarak gelecek sanırım. Birde kalan o yer ... olduğu yerse hani Shikaku'yu bir toplantıya çağırıyorlar ya orasıysa pek bir heyecanlı değildi be orası daha çok küfrü basmıştım o sahnede hehe harbi zormuş spoiler vermeden yazmak neyse şaka bir yana günde 8-10 bölüm seyrediyordum günceli yakalamasam mı ne sıkılcam valla alışmıştım Allah tan Bleach var onda epey gideriz öyle sonra kısa serilere hepten hücum ederiz :)

    YanıtlaSil
  3. bence yakala günceli. çok güzel vs ler gelicek. narutonun süresi dolacağından ana olaylara çok hızlı bi giriş yapılıcak.:) beklemek daha zevkli. izlediğime deyiyo. :)evet 2 bölüm birden çıkıcak ve bölümdede çok heyecanlı olaylar dönücek bilgin olsun. mangasını güncel takip eden biri olarak söylüyorum ;)

    YanıtlaSil

Lütfen Eleştirilerinizi Eksik Etmeyiniz..