16 Kasım 2010 Salı

Naruto MTV Türkiyede...!!



         Milyonlarca kişinin severek izlediği Naruto artık MTV Türkiye isimli kanalda türkçe dublajla sizlerle... Bu ilk yazım fiyasko olmasın İnşAllah.. Ben dahil bi çok kişi artık dattebayoo diyen sarışın küçük çocuktan haberdar. Türkçe altyazıyla bölümlerce izlediğimiz Narutonun seslendirmelerini kim yapıcak yada ne şekilde bizlere sunulacak hala bi açıklama gelmedi. Elimizdeki tek veri internette dolaşan fragman.

             Şimdi gelelim benim yorumuma. Biz Naruto yu ve tüm anime alemini Japonca tanıdık, Japonca sevdik. şimdi Naruto gelipte "Selam birader" derse tabiiki hoş olmaz. Aynı ses ve tepkileri verebilecek, bizim sevdiğimiz Narutoyu aratmayacak bi seslendirmeden hiç umudum yok. Keşke altyazılı olarak verselerdi. Yinede bu bi gelişmedir ve Naruto yu tanımayan herkes için tanıtıcı nitelik taşımaktadır :) Sasukenin sesi ve diğerlerinin dublajlarınıda düşündükçe gittikçe korkmuyorum desem yalan olur. Yinede Türk milletine Hayırlı olması dileklerimle.






Haa bu arada az daha unutuyodum.

Hayırlı Bayramlar Dilerim...  (JunGetSu)

5 yorum:

  1. Evet harika bir haber bu yav :D geçenlerde bunun haberini okumuştum şans eseri ama bu kadar net bilgilerim yoktu açıkçası gayet güzel bir yazı olmuş.
    Hımm bencede Narutonun kendi sesi ile seyretmek ayrı bir zevktir tabi ama o zaman internette dolaşan hani birazda haklı bir kanı var;
    "e gidin o zaman internetten alt yazılısını indirip seyredin" diyorlar. Aslında bir bakıma çok güzel diyorlar ama malum güzel Türkçemize aynı kalitede bu anime harikasını kazandırmalarını sağlayacak çok az ses sanatçımız var ki çoğu da İstemi Betil gibi oturaklı sesi oturmuş kişiler tutupta yedi yaşında şımarık bir velede İstemi Betil'e seslendirmek acayip derece de abzürt olur.
    Bakalım İNŞALLAH harika bir seslendirme ile bu animeyi kazandıracaklarını umuyorum.Çünkü, MTV Türkiye bu işi diğer kanallar gibi çocukların seyretmesi için yapılan çizgifilmler gibi görmüyor olması ve gayet ciddi ve profesyonel şekilde yapacak olduğundan birazda içim rahat hani ama biraz :D eveeet sıra geldi acı portakalımız İchigo'ya ha ne dersin ?

    YanıtlaSil
  2. kısmet derim nediyim. o da olur :D

    YanıtlaSil
  3. oh ne güzel:) artık altyazıyı bahane edp izlemeyenlere yol açıldı:) kakashi ve itachi nin seslendirmesini merak ediyorum.yei başlayanlar izle izle bitiremez artık:)

    YanıtlaSil
  4. kanal el değiştirdiğinden eski sahipleri naruto ve mtv'de yayınlanan diğer animeleri kidz tv'ye devam ettirmeye başladı. kidz tv'de de anime saati var başlayınca ekranda animez logosu çıkıyor. naruto ise 22:00'da buradan devam ediyor.

    YanıtlaSil

Lütfen Eleştirilerinizi Eksik Etmeyiniz..